Перші вакцини від COVID-19 сьогодні вранці відправлено в регіони - Степанов

24 Лютого 2021, 11:20
617

Вчора в Україну прибула перша партія вакцини CoviShield. Перші вакцини від COVID-19 сьогодні вранці відправлено в регіони.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу, передає кореспондент УНІАН.

«Сьогодні в Україні розпочинається процес вакцинації проти COVID-19... Перші вакцини на виконання вакцинації вже сьогодні о 7-й ранку вирушили в регіони країни. Задача мною поставлена чітко - провести перший етап вакцинації в стислі терміни», - підкреслив очільник МОЗ.

Як повідомляв Район.Мукачево, що Україна отримала вакцину від коронавірусу Oxford/AstraZeneca, що виробляється на потужностях Serum Institute (Індія) має локальну (торговельну) назву Covishield.

Як повідомляв УНІАН, 22 лютого Міністерство охорони здоров’я зареєструвало вакцину від COVID-19 Oxford/AstraZeneca (торговельна назва CoviShield) для екстреного медичного застосування.

Вакцина розроблена Оксфордським університетом та британсько-шведською компанією AstraZeneca. Її для екстреного застосування схвалила Всесвітня організація охорони здоров’я, також дозвіл на її використання дали Велика Британія, Європейський Союз та Індія.

Раніше Район.Мукачево писав про те, що на Закарпатті визначились, кого вакцинуватимуть від коронавірусу першочергово.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024