На Мукачівщині вшанували Героїв Небесної Сотні

20 Лютого 2021, 12:37
835

Керівництво Мукачівського району вшанувало пам'ять Героїв Небесної Сотні. 19 лютого,  біля пам’ятного знаку «Патріотам України», що знаходиться неподалік селища Кольчино, відбулися урочисті збори з нагоди відзначення Дня пам’яті героїв Небесної Сотні. 

Повідомляють на сайті Мукачівської РДА.

У заході взяли участь голова Мукачівської райдержадміністрації Василь Чигринський, голова Кольчинської територіальної громади Микола Дуб, їх заступники, керівники та працівники державних установ, громадськість району.

 «В цей день ми віддаємо шану патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Наш святий обов’язок – згадати всіх Героїв, які виборювали свободу України і віддали своє життя за краще майбутнє рідного народу» – наголосив у своєму виступі голова райдержадміністрації Василь Чигринський.

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної сотні та загиблих земляків, учасників антитерористичної операції, які пішли на поклик свого серця й віддали своє життя за Батьківщину.

На завершення заходу, вже традиційно, всі учасники приєдналися до церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку «Патріотам  України».

1




 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024