Конфлікт триває: Депутати Мукачівської райради досі не домовились про призначення сесії

19 Лютого 2021, 13:00
1157

Мукачівська районна рада - єдина рада місцевого рівня, яка досі не визначилась із Головою та не поспішає проводити засідання чергової сесії. Останнє засідання ради, яке мало відбутись 11 лютого 2021 року, відмінили на невизначений час.

Про це повідомили на сайті Мукачівської районної ради.

Серед депутатів буцімто досі тривають консультації, але, судячи із відсутності новин, домовитись поки не вдалося - протистояння між політичними силами не вичерпалось.

Можливо, чергове засідання затягують через те, що головувати на ньому мав представник пропрезидентської політичної сили «Слуга Народу».

На третьому засіданні райради планували розглянути ряд питань, які стосувалися затвердження звіту про виконання Свалявського районного бюджету за 2020 рік та зміни до рішення Мукачівської районної ради від 28 січня 2021 року №33 «Про районний бюджет на 2021 рік». До того ж народні обранці планували затвердити положення про регламент роботи, президію та про постійні депутатські комісії Мукачівської районної ради восьмого скликання.

Нагадаємо, останнє засідання відбулось 28 січня. Тоді Район.Мукачево повідомляв, що депутати прийняли рішення, що до призначення Голови райради, на засіданні Мукачівської райради керівники фракцій головуватимуть по черзі.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024