У Мукачівську раду шукають працівника

18 Лютого 2021, 13:30
958

Мукачівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади Головного спеціаліста, дільничного інспектора відділу контролю за станом благоустрою міста управління муніципальної інспекції Мукачівської міської ради.      

Повідомляють на сайті мерії.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вільне володіння українською мовою, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі ; 
  • особову картку форми П-2 ДС з відповідними додатками, автобіографію; (зразок заповнення особової картки форми П-2 ДС)
  • копії документів: про освіту з додатками, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
  • електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (згідно з Законом України “Про запобігання корупції”), за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою: www.nazk.gov.ua та роздруковану з офіційного веб-сайту у паперовому вигляді.  Е-декларація заповнюється власноруч за допомогою власного електронного цифрового підпису (ЕЦП). 
  • Довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).
  • Дві фотокартки розміром 4 Х 6 см.

Особи  можуть  подавати  додаткову  інформацію  стосовно  своєї      освіти,  досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики,     рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи для участі у конкурсному відборі приймаються протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення на сайті Мукачівської міської  ради ( від 06.01.2021 р.)  за адресою:  м. Мукачево  пл. Духновича Олександра, 2,   каб. № 34. (тел. 0313121417). 

Коментарі
14 Травня 2021, 22:13
А для чого довідка про допуск до держтаємниці???
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024