В одній із шкіл Свалявщини замінять вікна на півмільйона

17 Лютого 2021, 14:00
1357

Півмільйона гривень із прибутку ТОВ «Аква-Поляна» виділив на заміну вікон у школі села Ганьковиці на Свалявщині директор підприємства та депутат обласної ради Володимир Суботовський.

Про це інформує Район.Свалява.

За словами народного обранця, обіцянку замінити в школі вікна він дав ще перед виборами, коли приїздив у громаду або поспілкуватися щодо перспектив розвитку села Ганьковиці, яке входить до Свалявської об'єднаної територіальної громади. 

«Почувши про вікна, я пообіцяв, що незалежно від того чи пройду до обласної ради, свою обіцянку виконаю. Відтак ми підписали договір з Тернопільською компанією вікон та дверей, проплатили 50% інші 50% після повного монтажу. На цей момент нам виготовили всі вікна, і вже доставили. Наступним кроком буде заміна вхідних дверей. Замовлення виконане повністю за рахунок прибутку з ТОВ «Аква-Поляна»На замовлення витрачено 550 тис. гривень», – розповідає Володимир Суботовський.



Директорка школи Руслана Савко зазначає, що, завдячуючи меценату старі вікна, які з 80-х років не отримували ніякого оновлення, частково замінили ще у вересні. 

Руслана Савко
Руслана Савко

«Встановлення вікон у школі було першочерговим питанням, адже всі знають, як холодно було діткам навчатись у зимово-весняний період. Зараз привезли решту і готові монтувати. Весь колектив нашої школи та батьки діток дуже вдячні. Також, завдячуючи депутату, у нас нарешті замінять вхідні двері, які ми закривали всім, чим могли, адже через щілини дуже задувало і коридорами постійно гуляв протяг, – додає директор школи.


Це не єдиний внесок Володимира Суботовського в розвиток шкіл Свалявщини за останній час.Не так давно за його сприяння в Загальноосвітній школі І-ІІ ст. села Стройне було проведено водопостачання для потреб школи та вживання питної води, яку провели з нової свердловини. А також частково було замінено вікна у школі села Сасівка.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50