Продавав керамічну плитку і наркотики: у Мукачеві затримали наркодиллера

16 Лютого 2021, 13:50
1499

35-річного мукачівця затримали за збутом наркотиків. Затриманий збував дозу психотропної речовини безпосередньо на робочому місці  -  у магазині керамічної плитки. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляють на сайті Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Затримання поліцейські Мукачівського районного управління поліції здійснили вчора, 15 лютого 2021 року.

У поліції з’ясували, що чоловік налагодив схему продажу психотропного засобу. Разом з основною своєю роботою, чоловік  у магазині з продажу керамічної плитки збував особливо небезпечний наркотик –  метамфетамін. 

Впродовж двох місяців правоохоронці задокументували 4 факти продажу психотропу.

Окрім того, працівники поліції  провели два санкціоновані обшуки за місцем проживання затриманого та осіб, які можуть бути спільниками фігуранта справи. Все вилучене поліцейські скерували на експертизу.

поліція Закарпаття
поліція Закарпаття

Жителя міста затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

За процесуального керівництва Мукачівської місцевої прокуратури слідчі районного  управління розслідують кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. У ході слідства поліцейські встановлять джерела надходження та мережу збуту психотропів.

 

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024