Погода на 9 лютого у Мукачівському районі: Мукачево, Свалява, Воловець

09 Лютого 2021, 08:00
2600 Джерело: Facebook

Хмарна погода буде триматися у Мукачівському районі увесь день

Про це повідомляє Sinoptik.

Воловець
Воловець


Протягом усього дня у Воловці утримається хмарна погода. Нічний сильний сніг до ранку стих. Удень він пішов з меншою силою, а ввечері йому на зміну прийде сильний дощ. Денна температура коливатиметься від 0 до +2 градусів. Вночі -1. 


 

У Сваляві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці розпочався сильний дощ, який продовжуватиме йти весь день.

Денна температура коливатиметься від +1 до +4 градусів. Вночі +3.

Мукачево
Мукачево

 

 У Мукачеві протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний дрібний сніг ще до приходу ранку закінчився. У другій половині дня розпочався дощ, який посилиться ближче до вечора. Денна температура в межах від +2 до +4. Вночі - 0. Можливе замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні.

Народний прогноз погоди: 9 лютого відзначається перенесення мощів святителя Івана Златоуста із м. Коман в м. Константинополь. Незважаючи на те, що цей місяць вважається найхолоднішим, цього дня бувала й відлига, але недовга. Тому в народі говорили: “Лютнева відлига нічого не варта”. Цього дня наші пращури спостерігали за хмарами: якщо вони йдуть проти вітру — на сніг. На снігопад також вказував дим з труби, якщо він стелився землею без вітру.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024